Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana

Povečaj pisavoPomanjšaj pisavo

Pravna obvestila

UPK Ljubljana s partnerji, v nadaljevanju UPK, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi/zaščiti. UPK objavlja to »Pravno obvestilo« z namenom informirati Vas o naši »Politiki zasebnosti«, načinih in možnostih zbiranja podatkov o Vas in njihovi uporabi.

 

Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnih koli osebnih podatkov.  »Pravno obvestilo« je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh, povezava pa se nahaja »v nogi« vsake strani. Nekatere strani UPK uporabljajo P3P, kar nam in Vam omogoča dodatne možnosti kontrole in uporabe Vaših osebnih podatkov.

To »Pravno obvestilo« pokriva vse spletne strani in domene, ki so v lasti UPK.

 

Podatki katere zbiramo

Določene strani UPK zahtevajo in zbirajo osebne podatke, ki po navadi zajemajo vendar ne izključujejo tudi druge iste v nadaljevanju imenujemo »Podatki«:

  • vaše ime in priimek
  • vaš elektronski naslov
  • vaš poštni naslov
  • vašo domačo/mobilno/službeno telefonsko številko

 

 

Kako uporabljamo Vaše podatke

Podatke uporabljamo za izboljšanje Vaše uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh in kot pomoč pri boljšem razumevanju uporabnikovih želja in zahtev. Podatke večinoma uporabljamo za izvajanje različnih naročil, izvajanje podpore uporabnikov, za obveščanje o novicah in spremembah v naši ponudbi, za komunikacijo z Vami.

Podatki, zbrani na naši stani ne bodo, v kakršni koli obliki, posredovani tretjim osebam (če ni drugače navedeno). Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana Vaša odobritev.

 

Cookies/Piškotki

Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookie oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.

V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebni mapi. Z dostopom do datoteke dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu, uri obiska... Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

 

Avtorske pravice / Copyright © 2006 PK

UPK (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na straneh http://www.psih-klinika.si bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani, razen če ni drugače navedeno.

UPK vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenosa datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov…) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

 

Pridržki

UPK ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na straneh http://www.psih-klinika.si

UPK ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.

UPK ni odgovorna za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe istih.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V nobenem primeru ni mogoče UPK, smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in  nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani http://www.psih-klinika.si

 

Spremembe vsebine »Pravnega obvestila«

Občasno bomo spremenili vsebino strani »Pravno obvestilo«, zato Vam priporočamo, da si to sekcijo večkrat ogledate in se seznanite z aktualno »Politiko zasebnosti« in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo naše strani in vsebine na njej.

 

 

Za vsa vprašanja glede »Pravnega obvestila« nas lahko kontaktirate na:

 info[@]psih-klinika.si