Varstvo podatkov

V okviru dostopanja do spletne strani www.psih-klinika.si UPK Ljubljana zbira izključno podatke o uporabi spletnega mesta, in sicer podatke, katere strani so največkrat obiskane, številu obiskovalcev in o času prisotnosti na določeni vsebini. Tovrstni podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov naše strani. Podatke o obiskanosti spletnega mesta uporabljamo za optimizacijo vsebin in izključno za lastne potrebe.

Omejitev odgovornosti

UPK Ljubljana si prizadeva za objavo točnih, ažurnih in verodostojnih informacij, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirale iz njihove uporabe. 
Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Spletno mesto UPK Ljubljana vsebuje tudi povezave do spletišč drugih fizičnih in pravnih oseb, ki niso v njeni pristojnosti, zato UPK Ljubljana ne prevzema nobenih odgovornosti tudi v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem. Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti  ter dodajanje ali odstranjevanje spletnih vsebin se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.
Za zagotavljanje varne uporabe spletne strani, uporabljamo različne tehnične in organizacijske postopke, vendar kljub temu ne moremo popolnoma izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet še vedno kljub varnostnim ukrepom ranljiva platforma.

Tehnološka izvedba

Tehnološko izvedbo zagotavlja UPK Ljubljana v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava